Ik ging laatst even een lekker kopje koffiedrinken bij mijn vriendin, ze is erg bezig met interieur en heeft altijd wel weer iets nieuws in huis hangen. Ik kwam binnen en ze had een nieuwe salontafel en lamp gekocht. Ik was helemaal verliefd geworden op die lamp omdat hij zou mooi in de woonkamer past en gewoon een goeie sfeer heeft. Ik vroeg aan haar van welk merk de lamp was en ze vertelde me dat het met Light en Living heet alleen de winkel waar ze dit heeft gehaald niet meer online verkopen. Dus toen ik eenmaal mijn lekker kopje koffie op had en weer thuis was aangekomen ging ik even op onderzoek uit. Wanneer ik Light en Living intypte zag ik allemaal prachtige lampen maar niet die zij had tot ik de site eigenstijlwonen.nl tegenkwam. Ze verkopen allemaal woonaccessoires en van verschillende merken lampen onder andere Light en Living. Ik scrolde en ze hebben de lamp die mijn vriendin recent gekocht heeft op de website staan, ik was natuurlijk hartstikke blij dat ik de lamp eindelijk gevonden had. De lamp heet de Light en Living hanglamp rakel antiek brons+smoke, het is een statement lamp die een stijlvolle uitstraling heeft en erg opvalt met de 5 lichtpunten. Om deze lichtpunten hangen een smoke glazen bol, dit geeft meer sfeer en past erg goed boven de eettafel. U kunt er ook een montageservice bij aanvragen dat kost 35 euro per lamp + 50 euro voor eenmalige transport. De montage kan niet zonder transport gedaan worden. Als u voor 14:00 besteld is het product morgen al in huis, er kan ook achteraf betaald worden. Ik zocht eigenlijk ook een Light en Living vloerlamp en die verkopen ze gelukkig ook op de website. De light en Living antiek brons+smoke glas past ook bij de andere lamp dus dat is ook weer leuk. Deze vloerlamp heeft ook een stijlvolle uitstraling en maakt het erg gezellig in huis. Ik kan niet wachten om de twee Light en living lampen in mijn huis te hebben hangen en staan en een gezelligere sfeer te hebben.

Op eigenstijlwonen.nl vindt u alles van Light en Living

Leuke site waar je handige dingen voor in huis kan bestellen om het binnen of buiten wat meer sfeer en gezelligheid te geven zoals binnen en buiten verlichting, kaarsen, muurdecoratie etc. Ze verkopen ook meerdere stijlen zodat elke klant wel wat kan vinden zoals industrieel, vintage, modern en landelijk dus ze hebben een groot aanbod aan soorten producten. Ze werken ook alleen maar met gepassioneerde vakmensen zodat de producten van echt goede kwaliteit is en u er lang plezier mee kan hebben.

Groot aanbod aan verschillende merken en stijlen

Ik heb mijn twee lampen gevonden om mijn huis mooier te maken dus ik raad u deze website aan omdat:

  • U goede kwaliteit producten krijgt
  • U een groot aanbod heeft om te kiezen
  • U altijd langs kan komen voor advies

Wilt u nog meer weten over de website kunt u altijd nog een kijkje nemen. Daar vindt u namelijk ook vele foto’s van de producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *